Доступність посилання

ТОП новини

Президент Сполучених Штатів Америки Джордж Буш передав Президенту України Леоніду Кучмі листа з вдячністю за високопрофесійні збройні сили, надані для проведення миротворчої операції в Іраку


-- no author -- Про це повідомив на зустрічі з прем''єр-міністром України Віктором Януковичем голова підкомітету фінансового забезпечення Комітету озброєних сил Палати представників Конгресу США, співголова групи сприяння Україні конгресмен Курт Велдон.

Про це повідомив на зустрічі з прем''єр-міністром України Віктором Януковичем голова підкомітету фінансового забезпечення Комітету озброєних сил Палати представників Конгресу США, співголова групи сприяння Україні конгресмен Курт Велдон.

Як передає УНІАН, також пан Велдон, який очолює групу конгресменів, що перебуває з візитом в Україні, зазначив, що для візиту не випадково вибрано час святкування Дня Незалежності в Україні, оскільки цим виявляється солідарність народу США з народом України.

«Ми хочемо бути поряд з вами в День вашої незалежності і раді тим досягненням, яких Україна досягла за 12 років своєї незалежності. Україна як держава досягла значного прогресу, і впродовж останнього року ми спостерігаємо, як відбувається поворот до кращого в наших відносинах. Наші країни зближаються, і це йде на користь обом країнам», - сказав Курт Велдон.
XS
SM
MD
LG