Доступність посилання

ТОП новини

Депутатська група Української Республіканської Партії “Собор” виступила за проведення спеціальних парламентських слухань щодо можливих наслідків вступу України в Єдиний економічний простір


-- no author -- При цьому депутати посилаються на статтю 85 Конституції України, за якою визначення основ внутрішньої та зовнішньої політики України є виключною прерогативою парламенту. Про це інформує прес-служба партії.

При цьому депутати посилаються на статтю 85 Конституції України, за якою визначення основ внутрішньої та зовнішньої політики України є виключною прерогативою парламенту. Про це інформує прес-служба партії.

Депутати підготували відповідну постанову, в якій пропонують провести парламентські слухання 17 вересня , напередодні саміту країн СНД в Ялті. Там планується підписати міждержавні документи стосовно Єдиного економічного простору.

Депутатська група партії “Собор” рекомендує вищому керівництву держави утриматись від підписання будь-яких документів щодо Єдиного економічного простору до парламентських слухань.
XS
SM
MD
LG