Доступність посилання

ТОП новини

В остаточному варіанті законопроекту про внесення змін до Конституції пропонується, щоб Президента обирали 300-ма голосами Верховної Ради. Про це повідомив лідер фракції НДП Валерій Пустовойтенко сьогодні у Києві в інтерв`ю журналістам


-- no author -- Зокрема він повідомив, що сьогодні на зустрічі у Президента за участю голови Верховної Ради, прем`єр-міністра та керівників фракцій більшості основним питанням було проведення політичної реформи. За його словами, вже існує остаточний варіант, доопрацьований керівниками фракцій і груп.

Зокрема він повідомив, що сьогодні на зустрічі у Президента за участю голови Верховної Ради, прем`єр-міністра та керівників фракцій більшості основним питанням було проведення політичної реформи. За його словами, вже існує остаточний варіант, доопрацьований керівниками фракцій і груп.

Лідер комуністів Петро Симоненко заявив, що Фракція КПУ не проти обрання Президента парламентом.

Водночас, лідер СПУ Олександр Мороз заявив, що СПУ вважатиме прийнятним останній варіант законопроекту про внесення змін до Конституції, якщо у ньому будуть передбачені прямі всенародні вибори Президента України.

Сьогодні відбудеться зустріч лідерів чотирьох опозиційних фракцій, на якій вони шукатимуть спільні підходи щодо конституційної реформи. Про це в інтерв`ю журналістам повідомила лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко.
XS
SM
MD
LG