Доступність посилання

ТОП новини

Міністр оборони України Євген Марчук відбув з чотириденним візитом до Кувейту та Іраку


-- no author -- Він проведе переговори з військовим керівництвом Кувейту, коаліційних сил в Іраку, а також перевірятиме українські миротворчі підрозділи у складі міжнародного стабілізаційного контингенту.

Він проведе переговори з військовим керівництвом Кувейту, коаліційних сил в Іраку, а також перевірятиме українські миротворчі підрозділи у складі міжнародного стабілізаційного контингенту.

За даними прес-служби Міністерства оборони України, Євген Марчук зустрінеться в Іраку і з міністром Національної оборони Польщі Єжи Шмайдзинським, щоб обговорити взаємодію миротворчих підрозділів у польській багатонаціональній дивізії “Центральний Південь”.

3 вересня Марчук і Шмайдзинський у місті Вавілоні візьмуть участь у церемонії передачі зони відповідальності українському контингенту. Того ж дня міністр оборони Євген Марчук відвідає українських миротворців та ознайомиться з їхнім життям і побутом.

Україна відрядила до Іраку 1656 вояків. Від сьогодні вони офіційно почали виконувати миротворчу місію у складі польської багатонаціональної дивізії.
XS
SM
MD
LG