Доступність посилання

ТОП новини

Телеканал «Аль-Джазира», що базується в Катарі, передав аудіозапис зі зверненням, як припускають, усуненого від влади іракського диктатора Саддама Гуссейна


-- no author -- «Багато із Вас, можливо чули подібні шипінню змій заяви окупантів, невіруючих, які поспішно звинуватили прихильників Саддама Гуссейна у причетності до нападу на чільного чиновника (аятолу Могамеда Бакіра аль Гакіма), не маючи на те жодних доказів», - мовиться у зверненні.

«Багато із Вас, можливо чули подібні шипінню змій заяви окупантів, невіруючих, які поспішно звинуватили прихильників Саддама Гуссейна у причетності до нападу на чільного чиновника (аятолу Могамеда Бакіра аль Гакіма), не маючи на те жодних доказів», - мовиться у зверненні.

Духовний лідер мусульман-шиїтів аятола Могаммед Бакір Аль Гакім та ще 120 осіб загинули внаслідок теракту в Ен-Наджафі минулої п’ятниці.

Сьогодні іракці прощаються з аятолою. Багатотисячна жалобна процесія із Багдада прибула сьогодні в Кербелу і продовжує рухатися в Ен-Наджаф, де завтра відбудеться похорон аятоли аль Гакіма.
XS
SM
MD
LG