Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма перебуває у Росії з дводенним робочим візитом


-- no author -- Президент Росiї Володимир Путiн вважає, що розроблений документ про створення Єдиного Економiчного Простору чотирьох країн СНД (Росiя, Україна, Бiлорусь, Казахстан) вiдповiдає iнтересам сторiн i буде пiдписаний. "Той варiант, який вибрано, вiдповiдає iнтересам усiх чотирьох країн i спрямований виключно на розв''язання спiльних економічних проблем», - заявив Путiн, зустрівшись у своїй заміській резиденції з Леонідом Кучмою.

Президент Росiї Володимир Путiн вважає, що розроблений документ про створення Єдиного Економiчного Простору чотирьох країн СНД (Росiя, Україна, Бiлорусь, Казахстан) вiдповiдає iнтересам сторiн i буде пiдписаний. "Той варiант, який вибрано, вiдповiдає iнтересам усiх чотирьох країн i спрямований виключно на розв''язання спiльних економічних проблем», - заявив Путiн, зустрівшись у своїй заміській резиденції з Леонідом Кучмою.

Під час сьогоднішньої зустрічі з генеральним директором Російського авіаційно-космічного агентства Юрієм Коптєвим Леонід Кучма обговорив питання співпраці двох країн у галузі авіації, вертольотобудування та у космічній галузі.

Президент України також зустрівся у Москві з президентом Виробничого акціонерного товариства “Ітера-Холдинг” Ігорем Макаровим. Як повідомила прес-секретар глави держави Олена Громницька, під час зустрічі йшлося про питання співробітництва.
XS
SM
MD
LG