Доступність посилання

ТОП новини

Народний депутат України Юлія Тимошенко з`явилася сьогодні на допит до Генеральної прокуратури


-- no author -- Однак вона заявила журналістам, що слідчі Генпрокуратури не були готові до допиту. Зі слів Тимошенко, слідчий сказав, що в них не готові всі питання, і поставив тільки одне запитання про місцезнаходження її чоловіка Олександра Тимошенка, який оголошений у розшук.

Однак вона заявила журналістам, що слідчі Генпрокуратури не були готові до допиту. Зі слів Тимошенко, слідчий сказав, що в них не готові всі питання, і поставив тільки одне запитання про місцезнаходження її чоловіка Олександра Тимошенка, який оголошений у розшук.

Юлія Тимошенко сказала, що у відповідь послалася на рішення Апеляційного суду Київської області від 13 травня цього року, відповідно до якого всі кримінальні справи, порушені проти неї, її чоловіка і керівників корпорації "Єдині енергетичні системи України", визнані незаконними.

Олександра Тимошенка обвинувачують у розкраданнi державних коштiв через структуру "Укртехсервiс" у 1990-х роках шляхом експорту металопрокату до країн Далекого Сходу на суму 800 тисяч доларів.
XS
SM
MD
LG