Доступність посилання

ТОП новини

Державний секретар США Колін Павелл заявляє про свою особисту готовність до підтримки активного і відкритого діалогу з новим міністром закордонних справ України Костянтином Грищенком


-- no author -- Павелл підтвердив зацікавленість адміністрації Президента США Джорджа Буша в подальшому оновленні повноцінного партнерства з Україною. За його словами, Україна - надзвичайно важлива країна як для Європи, так і для США.

Про це йшлося під час зустрічі Павелла та Грищенка у США в четвер, - повідомляють «Українські Новини» із посиланням на голову прес-служби МЗС України Маркіяна Лубківського. Павелл підтвердив зацікавленість адміністрації Президента США Джорджа Буша в подальшому оновленні повноцінного партнерства з Україною. За його словами, Україна - надзвичайно важлива країна як для Європи, так і для США.

Держсекретар висловив подяку за рішення української влади направити миротворців до складу багатонаціональних стабілізаційних сил в Іраку, а також за допомогу світовому співтовариству в операціях із підтримання миру в Африці.
XS
SM
MD
LG