Доступність посилання

ТОП новини

Виконавчий комітет Організації визволення Палестини та керівництво руху “Фатх” схвалили кандидатуру Агмеда Корея на посаду прем’єр-міністра Палестинської автономії


-- no author -- Раніше міністр закордонних Справ Ізраїлю Сильван Шалом заявив, що Ясира Арафата необхідно вислати за межі палестинських територій через те, що пішов у відставку поміркований глава уряду Палестинської автономії Магмуд Аббас. У відповідь міністр закордонних справ автономії Набіль Шаат заявив, що вислання Арафата матиме руйнівні наслідки для мирного процесу в регіоні.

Кандидатура була запропонована главою автономії Ясиром Арафатом.

Сам Агмед Кореі ще не дав згоди обійняти посаду прем’єра. Корей на сьогодні є головою палестинського парламенту і вважається одним із розробників мирної угоди між Ізраїлем та Організацією визволення Палестини. Ця угода була підписана в Осло 1993-го року.

Раніше міністр закордонних Справ Ізраїлю Сильван Шалом заявив, що Ясира Арафата необхідно вислати за межі палестинських територій через те, що пішов у відставку поміркований глава уряду Палестинської автономії Магмуд Аббас. У відповідь міністр закордонних справ автономії Набіль Шаат заявив, що вислання Арафата матиме руйнівні наслідки для мирного процесу в регіоні.
XS
SM
MD
LG