Доступність посилання

ТОП новини

У Криму почалися Дні пам’яті воїнів, які загинули у Східній (Кримській) війні 1854-1856 років. Жалобні заходи триватимуть два дні


-- no author -- Сьогодні в межах урочистих заходіву селі Лозове Симферопольського району відбулося покладання вінків до пам’ятника видатному російському письменнику, учаснику Кримської війни Льву Толстому. 10 вересня жалобні заходи пройдуть на військових кладовищах у Симферополі і Бахчисарайському районі Криму. Загалом у Східній (Кримській) війні загинуло понад мільйон осіб.

Сьогодні в межах урочистих заходіву селі Лозове Симферопольського району відбулося покладання вінків до пам’ятника видатному російському письменнику, учаснику Кримської війни Льву Толстому. 10 вересня жалобні заходи пройдуть на військових кладовищах у Симферополі і Бахчисарайському районі Криму. Загалом у Східній (Кримській) війні загинуло понад мільйон осіб.

У липні Президент України підписав Указ про відзначення 150-ї річниці початку цієї війни і призначив головою оргкомітету Віктора Медведчука.
XS
SM
MD
LG