Доступність посилання

ТОП новини

Українські миротворці в Іраку передали мерії міста Ель Кут стрілецьку зброю, вилучену на іраксько-іранському кордоні та у місцях патрулювання. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України


-- no author -- Усю зброю (а це 14 автоматів, ножі-багнети, 720 набоїв) українські вояки конфіскували у людей, які не мали права на володіння нею. Відповідно до процедури сторони підписали акт прийому-передачі зброї.

Усю зброю (а це 14 автоматів, ножі-багнети, 720 набоїв) українські вояки конфіскували у людей, які не мали права на володіння нею. Відповідно до процедури сторони підписали акт прийому-передачі зброї.

Командир 5-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України Сергій Безлущенко запевнив, що надалі усі вилучені боєприпаси передаватимуть правоохоронцям. Український генерал закликав населення провінції Васит добровільно здавати зброю і не створювати штучної напруженості у регіоні.

Від початку вересня понад півтори тисячі українських миротворців виконують місію в Іраку у провінції Васит за 120-140 км на південний схід від Багдада у зоні польського командування.
XS
SM
MD
LG