Доступність посилання

ТОП новини

Партiї блоку "Наша Україна" починають збiр пiдписiв пiд вiдкритим листом до президента України Леонiда Кучми у зв''язку з пiдписанням ним у Ялтi документiв про створення Єдиного економiчного простору "четвiрки" СНД


-- no author -- Як повiдомив журналiстам перший заступник голови фракцiї "Наша Україна", лiдер Української народної партiї Юрiй Костенко, у листi, зокрема, мiститься вимога "вiдкриття Верховною Радою України процедури iмпiчменту за зраду нацiональним iнтересам України".

Як повiдомив журналiстам перший заступник голови фракцiї "Наша Україна", лiдер Української народної партiї Юрiй Костенко, у листi, зокрема, мiститься вимога "вiдкриття Верховною Радою України процедури iмпiчменту за зраду нацiональним iнтересам України". "Пiд Вашим керiвництвом вiдбувається наступ на демократiю, на наше право обирати главу держави i формувати мiсцеву владу. Так звана "полiтична реформа" покликана залишити при владi в Українi тi сили на чолi з Вами, якi не користуються нашою довiрою", - говориться в листi на iм''я Леоніда Кучми.

"Ваша участь у створеннi т.зв. Єдиного економiчного простору на умовах, якi суперечать чиннiй Конституцiї, законодавству, мiжнародним зобов''язанням України i задекларованому Вами ж курсу на європейську iнтеграцiю, викликає обурення громадян України... Оскiльки, незважаючи на наведенi аргументи, Ви пiдписали угоду, ми вимагаємо започаткування Верховною Радою України процедури Вашого iмпiчменту за зраду нацiональним iнтересам України", - мовиться в текстi вiдкритого листа.

У п''ятницю на прес-конференції в Києвi лiдер Народного Руху України, народний депутат Борис Тарасюк наголосив, що iнiцiатива про збiр пiдписiв за початок процедури iмпiчменту президента є iнiцiативою "всiх патрiотичних сил, i вона виходить за межi блоку "Наша Україна".
XS
SM
MD
LG