Доступність посилання

ТОП новини

"Політичною" назвав сьогодні свою поразку на чемпіонаті світу з тайквондо в Німеччині представник збірної України з цього виду спорту Олександр Шапошник


-- no author -- Як передає УНІАН, за 20 секунд до завершення поєдинку зі спортсменом зі США Гомесом Люїсом Олександр Шапошник вигравав з рахунком 9:8. "Буквально за декілька секунд до закінчення поєдинку судді присудили американцю чотири очки. Зрештою я несподівано програв з рахунком 12:9. Свою поразку я можу назвати лише політичною", - заявив український спортсмен.

Як передає УНІАН, за 20 секунд до завершення поєдинку зі спортсменом зі США Гомесом Люїсом Олександр Шапошник вигравав з рахунком 9:8. "Буквально за декілька секунд до закінчення поєдинку судді присудили американцю чотири очки. Зрештою я несподівано програв з рахунком 12:9. Свою поразку я можу назвати лише політичною", - заявив український спортсмен.

За словами старшого тренера збірної України з тайквондо Юрія Бабака, тепер за підсумками поєдинків на чемпіонаті світу з тайквондо Олександр Шапошник посяде 8 місце.

До чемпіонату світу з тайквондо в Німеччині Олександр Шапошник 2002 року брав участь у чемпіонаті Європи з тайквондо в Туреччині і за підсумками змагань здобув срібну медаль.
XS
SM
MD
LG