Доступність посилання

ТОП новини

Законопроект про внесення змін до Конституції України, яким передбачене проведення виборів Президента парламентом у 2004-му році, ухвалити буде дуже складно


-- no author -- Про це в інтерв`ю журналістам сказав лідер партії "Трудова Україна" Сергій Тигипко. На його думку, за даний законопроект 300 депутатів не проголосує.

Про це в інтерв`ю журналістам сказав лідер партії "Трудова Україна" Сергій Тигипко. На його думку, за даний законопроект 300 депутатів не проголосує.

Він пояснив, що "дуже багато питань було про недемократичність виборів до парламенту у2002-му році" і тому вибори Президента цим складом парламенту,на його думку, проводити недоцільно. Якщо і буде ухвалена норма закону про вибори Президента депутатами, то ці вибори мають бути проведені лише після нових, демократичних виборів до Верховної Ради.

Водночас С.Тигипко не виключив можливості підтримки Верховною Радою законопроекту про внесення змін до Конституції, під яким стоять підписи депутатів як від більшості, так і від комуністів.
XS
SM
MD
LG