Доступність посилання

ТОП новини

Бій-реванш Кличко-Леннокс цього року не відбудеться.


Надія Кандиба Бій-реванш Кличко-Леннокс цього року не відбудеться.

Німеччина, 30 вересня 2003 - Українському боксеру Віталію Кличку доведеться набратися терпіння в очікуванні бою-реваншу з британцем Ленноксом Льюісом. Як повідомив у вівторок в інтерв”ю німецькому інформаційному агентству dpa, віце-президент американської телекомпанії HBO Ксавієр Джеймс, цього року такий поєдинок не відбудеться.

”До 31-го грудня вже точно нічого не буде”, - сказав Ксавієр Джеймс, віце-президент американського телеканалу HBO. Він пояснив, що Леннокс Льюіс зараз перебуває на Ямайці, де він проводить свою відпустку, а не тренується. У гамбурзькому боксерському клубі “Універзум”, який представляє інтереси Віталія Кличка, на таке повідомлення відреагували досить спокійно. Як сказав один з представників цього клубу Берн Бенте, тут вже все ясно і цю відмому не можна назвати якоюсь особливою новиною.

Ще минулого тижня Віталій Клично сподівався на швидкий реванш, а його промоутер Клаус-Петер Коль запевняв, що існує велика вірогідність проведення повторного бою з Ленноксом Льюісом вже шостого грудня. За словами Коля, впродовж останніх двох тижнів велися відповідні переговори. Тепер, однак, зрозуміло, що такі сподівання виявилися марними. Німецька преса відразу побачила у відмові Леннокса Льюіса його невпевненість у собі і страх бути переможеним.

Нагадаємо, що під час останнього бою з Льюісом Віталій Кличко вів за очками, однак на шостому раунді суддя перервав поєдинок, заявивши, що український боксер через травму над лівим оком не в стані продовжувати бій. Таке рішення стало несподіванкою для всіх, у тому числі й для самого Віталія Кличка. Оголосили,що він програв.

Тим часом український боксер чекає на наступного суперника, який би погодився шостого грудня вийти з ним на ринг. Ще, однак, невідомо, де саме в США відбуватиметься поєдинок. Як бажаний суперник тепер розглядається Кірк Джонсон, який 21 червня мав битися з Ленноксом Льюісом за пояс чемпіона світу за версією WBC, але через травму тоді так і не зміг вийти на ринг.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG