Доступність посилання

ТОП новини

Робоча група народних депутатів України побувала сьогодні у Криму на острові Тузлі, щоб з’ясувати ситуацію довкола будівництва росіянами дамби у Керченській протоці


-- no author -- Підсумовуючи результати поїздки, керівник групи Анатолій Матвієнко повідомив радіо “Свобода”, що ця проблема народжена якоюсь таємничістю, і цю таємничість, за словами Матвієнка, не вирішує гарант Конституції.

Підсумовуючи результати поїздки, керівник групи Анатолій Матвієнко повідомив радіо “Свобода”, що ця проблема народжена якоюсь таємничістю, і цю таємничість, за словами Матвієнка, не вирішує гарант Конституції.

Президент України Леонід Кучма, перебуваючи сьогодні у Дніпропетровську, так відреагував на запитання стосовно будівництва дамби в Керченській протоці:

«Дійсно мені неприємно відповідати на це запитання, бо у мене немає відповіді такої, якою б я був сьогодні задоволений. З одного боку, я переконаний, що ніякого порушення, я маю на увазі, механічного порушення кордону українського не буде, це зрозуміло. Але я не можу не оцінити ці дії російської сторони як недоброзичливі до України. Добрі сусіди так не роблять».
XS
SM
MD
LG