Доступність посилання

ТОП новини

Північна Корея назвала “смішною” пропозицію Сполучених Штатів щодо багатосторонніх гарантій безпеки КНДР в обмін на припинення нею ядерних розробок


-- no author -- У коментарі північнокорейського державного інформаційного агентства наголошується, що Пхеньян і надалі наполягає на двосторонній домовленості з Вашингтоном. Очевидно, мається на увазі вимога Північної Кореї до США – підписати з нею договір про ненапад.

У коментарі північнокорейського державного інформаційного агентства наголошується, що Пхеньян і надалі наполягає на двосторонній домовленості з Вашингтоном. Очевидно, мається на увазі вимога Північної Кореї до США – підписати з нею договір про ненапад.

Президент США Джордж Буш заявив днями, що вважає неприйнятним підписання такого договору, але готовий надати КНДР гарантії безпеки – разом з іншими учасниками переговорів про північнокорейську ядерну програму.

У переговорах, які відбулися у Пекіні в серпні, крім Північної Кореї та США, брали участь Південна Корея, Китай, Росія та Японія.
XS
SM
MD
LG