Доступність посилання

ТОП новини

За даними міністерства внутрішніх справ Азербайджану, заарештовано понад 60 осіб за звинуваченнями в організації акцій протесту в Баку після президентських виборів минулого тижня


-- no author -- Ще 400 осіб затримали за участь у протестах, в результаті яких одна людина загинула і десятки було поранено. Міністр закордонних справ Голандії Яап де Хооп Схеффер, який зараз очолює Організацію з безпеки та співробітництва у Європі, закликав азербайджанську владу утриматися від політичних репресій. ОБСЄ вважає, що вибори в Азербайджані, на яких переміг син колишнього президента Ільхам Алієв, не відповідали міжнародним стандартам.

Ще 400 осіб затримали за участь у протестах, в результаті яких одна людина загинула і десятки було поранено. Міністр закордонних справ Голандії Яап де Хооп Схеффер, який зараз очолює Організацію з безпеки та співробітництва у Європі, закликав азербайджанську владу утриматися від політичних репресій. ОБСЄ вважає, що вибори в Азербайджані, на яких переміг син колишнього президента Ільхам Алієв, не відповідали міжнародним стандартам.
XS
SM
MD
LG