Доступність посилання

ТОП новини

Україна погодилася вивести прикордонників з острова Тузли, а Росія призупиняє будівництво дамби до того часу, поки обидві сторони узгодять статус Азовсько-Керченської акваторії. Таким є підсумок сьогоднішніх переговорів у Москві прем”єр-міністрів України і Росії Віктора Януковича і Михайла Касьянова


-- no author -- Народний депутат від опозиційного блоку Тимошенко Анатолій Матвієнко виступив за відставку Кабінету Міністрів на чолі з прем”єром Віктором Януковичем. За словами депутата, український прикордонний пост на острові Тузлі був ще від часу появи України як незалежної держави. Матвієнко зазначив в інтерв”ю журналістам, що російські політики цинічно ставляться до України.

Сьогодні звучали перші коментарі українських політиків та політологів стосовно даного рішення прем’єрів.

Народний депутат від опозиційного блоку Тимошенко Анатолій Матвієнко виступив за відставку Кабінету Міністрів на чолі з прем”єром Віктором Януковичем. За словами депутата, український прикордонний пост на острові Тузлі був ще від часу появи України як незалежної держави. Матвієнко зазначив в інтерв”ю журналістам, що російські політики цинічно ставляться до України.

Голова парламентського комітету з питань прав людини і національних меншин Геннадій Удовенко вважає, що головне досягнення переговорів, це те, що Росія призупинила будівництво дамби і вдалося уникнути воєнного конфлікту. Водночас депутат Удовенко назвав ультиматуми з боку Росії неприйнятною умовою для суверенної України.
XS
SM
MD
LG