Доступність посилання

ТОП новини

З''їзд блоку партій "Наша Україна", проведення якого планувалося на сьогодні в Донецьку, не відбудеться


-- no author -- Перед Палацом зібралися понад 4 тисячі мітингуючих, переважно це молодь –учні технікумів і студенти вищих навчальних закладів Донецька. Мітинг розпочався о 7-й годині ранку. На запитання кореспондентів студенти, присутні на мітингу, відповіли, що вони тут перебувають за розпорядженням керівництва вузів. Їм сказали, що треба бути присутнім, "інакше матимуть проблеми під час сесії".

Як повідомив народний депутат Микола Томенко в інтерв''ю журналістам, з''їзд переноситься з метою безпеки його учасників.

За його словами, зранку в Палаці молоді "Юність", де мав відбутися з''їзд, перебувають дві з половиною тисячі студентів, які зайняли місця в залі і на сцені з антиющенківськими гаслами і плакатами.

Перед Палацом зібралися понад 4 тисячі мітингуючих, переважно це молодь –учні технікумів і студенти вищих навчальних закладів Донецька.

Мітинг розпочався о 7-й годині ранку. На запитання кореспондентів студенти, присутні на мітингу, відповіли, що вони тут перебувають за розпорядженням керівництва вузів. Їм сказали, що треба бути присутнім, "інакше матимуть проблеми під час сесії".

Мітингуючі стоять з плакатами із закликами: "Геть націоналістів з Донеччини", "Ющенко Донбасу не потрібен!", "Все одно ми переможемо і Донбас не віддамо" тощо.

М.Томенко в інтерв''ю журналістам сказав, що вчора народні депутати - делегати з''їзду заручилися підтримкою місцевої влади про те, що не буде перешкод у проведенні з''їзду, проте сьогодні вони побачили абсолютно протилежний результат.
XS
SM
MD
LG