Доступність посилання

ТОП новини

Командир 5-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України в Республіці Ірак генерал-майор Сергій Безлущенко зустрівся з командним складом майбутнього іракського прикордонного загону, формування якого покладено на українських миротворців


-- no author -- Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства оборони України, під час бесіди було обговорено питання організації набору прикордонного підрозділу, усіх видів його забезпечення, навчального процесу, обладнання необхідної інфраструктури на кордоні, взаємодії з українськими миротворцями тощо.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства оборони України, під час бесіди було обговорено питання організації набору прикордонного підрозділу, усіх видів його забезпечення, навчального процесу, обладнання необхідної інфраструктури на кордоні, взаємодії з українськими миротворцями тощо.

Визначено, що до 1 січня 2004 року загін із 642 чоловік має бути підготовлений до несення служби на кордоні Іраку з Іраном.

1 листопада об 11.00 за місцевим часом у базовому таборі українських миротворців буде влаштовано урочисту церемонію з нагоди відкриття навчального центру з підготовки кадрів для іракського прикордонного підрозділу.
XS
SM
MD
LG