Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні Верховна Рада України достроково закрила своє засідання через те, що опозиція блокувала роботу парламенту


-- no author -- Зранку депутати від фракцій “Нашої України”, Соціалістичної партії і блоку Юлії Тимошенко вимагали від парламенту заслухати інформацію силових відомств про події у Донецьку минулої п”ятниці. Тоді через акції протесту був зірваний з’їзд блоку “Наша Україна”. Однак Верховна Рада не підтримала цю пропозицію. Депутати також не включили до порядку денного питання про створення спеціальної комісії з розслідування подій.

Зранку депутати від фракцій “Нашої України”, Соціалістичної партії і блоку Юлії Тимошенко вимагали від парламенту заслухати інформацію силових відомств про події у Донецьку минулої п”ятниці. Тоді через акції протесту був зірваний з’їзд блоку “Наша Україна”. Однак Верховна Рада не підтримала цю пропозицію. Депутати також не включили до порядку денного питання про створення спеціальної комісії з розслідування подій.

Глава парламенту Володимир Литвин, закриваючи засідання, повідомив, що увечері на погоджувальній раді керівників депутатських фракцій і груп ці вимоги будуть розглянуті.

Лідери опозиційних фракцій Віктор Ющенко, Олександр Мороз і Юлія Тимошенко звинуватили у дестабілізації роботи парламенту Адміністрацію Президента. За словами Ющенка, у Донецьку відпрацьовувались сценарії, які влада може використати на президентських виборах.
XS
SM
MD
LG