Доступність посилання

ТОП новини

Робота Верховної Ради України сьогодні була знову заблокована. Третій день поспіль опозиційні фракції вимагали від парламенту заслухати звіт силових відомств про події у Донецьку минулого тижня, коли був зірваний з’їзд блоку «Наша Україна»


-- no author -- Спікер Володимир Литвин двічі ставив цю пропозицію на голосування і вона не набрала необхідної кількості голосів. Також народні депутати не проголосували і за створення спеціальної комісії з розслідування донецьких подій 31 жовтня, чого вимагає опозиція. Керівник парламенту Литвин достроково закрив сесію.

Спікер Володимир Литвин двічі ставив цю пропозицію на голосування і вона не набрала необхідної кількості голосів. Також народні депутати не проголосували і за створення спеціальної комісії з розслідування донецьких подій 31 жовтня, чого вимагає опозиція. Керівник парламенту Литвин достроково закрив сесію.

Сьогодні Верховна Рада мала ухвалити рішення про призначення першого віце-спікера Геннадія Васильєва на посаду Генерального прокурора України. Як повідомив увечері спікер Володимир Литвин, лідери фракцій і груп домовилися розглянути це питання у п’ятницю без голосування, тобто не ухвалюючи остаточного рішення.
XS
SM
MD
LG