Доступність посилання

ТОП новини

Президент Росіїйської Федерації Володимир Путін, виступаючи на саміті Євпропейський “Союз–Росія”, що проходить у Римі, пояснив позицію своєї країни щодо ситуації у Чечні і скандалу довкола нафтової компанії ЮКОС


-- no author -- У чеченській проблемі російський президент звинуватив міжнародних терористів і світову спільноту - у політиці подвійних стандартів. За словами Путіна, така політика проявляється у тому, що терористів засуджують у світі, але не в Росії.

У чеченській проблемі російський президент звинуватив міжнародних терористів і світову спільноту - у політиці подвійних стандартів. За словами Путіна, така політика проявляється у тому, що терористів засуджують у світі, але не в Росії.

Говорячи про ситуацію довкола нафтової компанії ЮКОС, Володимир Путін сказав: “Держава може ставити перед собою у цій ситуації лише одну мету: навести порядок, примусити юридичних і фізичних осіб працювати у рамках чинного законодавства. Що стосується роботи компанії ЮКОС, навряч чи держава хоче знищити її, оскільки економічні наслідки будуть доволі негативними. І ніякими юридичними міркуваннями це також не обумовлено. Я розраховую, що уряд утримається від подібних кроків”.

Коментуючи ситуацію з ЮКОСом, прем’єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі зазначив: “Президент Путін пояснив причини, що призвели до судового рішення у справі ЮКОСа, і я не можу сказати, що це ситуація політичного використання судової влади в Росії”.
XS
SM
MD
LG