Доступність посилання

ТОП новини

Українські інформагентства повідомили сьогодні, що у Львові був скоєний напад на магазин – кав’ярню російськомовної літератури


-- no author -- Кореспондентка радіо “Свобода” побувала у кафе і з’ясовувала, чи справді там відбувся погром. Вона повідомила, що у відкритому кафе, яке у Львові називають російською книгарнею, усі вікна цілі, а працівники магазину заперечують будь-які погроми. За їхніми словами, сьогодні зранку у кав’ярні французькі митці знімали фільм. Однак, за словами правоохоронців, до них із заявою звернулися керівники відкритого кафе, що двоє невідомих осіб побили у російській книгарні посуд на суму до 200 гривень.

Посилаючись на слова очевидців, у повідомленнях йшлося про чотирьох молодиків у масках, які розбили вітрину, комп’ютер, і зіпсували книги. Потім за допомогою балончиків з фарбою нападники написали на підлозі: “Це за Суми!”, маючи на увазі антиющенківські виступи у цьому місті минулої суботи.

Кореспондентка радіо “Свобода” побувала у кафе і з’ясовувала, чи справді там відбувся погром. Вона повідомила, що у відкритому кафе, яке у Львові називають російською книгарнею, усі вікна цілі, а працівники магазину заперечують будь-які погроми. За їхніми словами, сьогодні зранку у кав’ярні французькі митці знімали фільм. Однак, за словами правоохоронців, до них із заявою звернулися керівники відкритого кафе, що двоє невідомих осіб побили у російській книгарні посуд на суму до 200 гривень.
XS
SM
MD
LG