Доступність посилання

ТОП новини

Україна за історію своєї миротворчої діяльності ніколи не несла стільки небойових втрат, як нині в Іраку. Про це сказав колишній міністр оборони, народний депутат Олександр Кузьмук, коментуючи журналістам останній факт самогубства українського військовослужбовця


-- no author -- За його словами, в українському миротворчому підрозділі відбувається щось ненормальне. Кузьмук вважає, що необхідно вияснити, чому Україна несе необгрунтовані втрати в Іраку.

За його словами, в українському миротворчому підрозділі відбувається щось ненормальне. Кузьмук вважає, що необхідно вияснити, чому Україна несе необгрунтовані втрати в Іраку.

На думку голови парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Георгія Крючкова, третій факт загибелі військовослужбовця в Іраку негативно вплине на голосування депутатів щодо направлення українських миротворців у Ліберію.

18 листопада в Іраку застрелився військовий перекладач Олексій Бондаренко. 11 листопада смертельно поранив себе кулеметник Сергій Суслов. 30 вересня внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув старший сержант Юрій Койдан. За кожним з цих фактів порушена карна справа.
XS
SM
MD
LG