Доступність посилання

ТОП новини

У Львові перебуває сьогодні голова польського парламенту Марек Боровський. Він закликав місцевих керівників вирішити проблему довкола поховань польських солдатів на Личаківському цвинтарі у дусі порозуміння і поваги до спільного минулого


-- no author -- Керівник польського парламенту зауважив, що для поляків відновлення “Цвинтаря орлят” - це не прояв тріумфу, а лише повернення похованням колишнього історичного вигляду. Марек Боровський: “Ми лише хочемо пошанувати людей, які боролися за свої ідеали. Я так само шаную і поляків, і українців”. Польський маршал і керівництво області поклали квіти до меморіалів українським і польським воякам, які загинули у 1918-1919 роках під час українсько-польської війни.

Керівник польського парламенту зауважив, що для поляків відновлення “Цвинтаря орлят” - це не прояв тріумфу, а лише повернення похованням колишнього історичного вигляду. Марек Боровський: “Ми лише хочемо пошанувати людей, які боролися за свої ідеали. Я так само шаную і поляків, і українців”. Польський маршал і керівництво області поклали квіти до меморіалів українським і польським воякам, які загинули у 1918-1919 роках під час українсько-польської війни.
XS
SM
MD
LG