Доступність посилання

ТОП новини

Ялтинський місцевий суд скасував постанови прокурора міста про порушення кримінальних справ стосовно міського голови Ялти Сергія Брайка


-- no author -- Мер Ялти Сергій Брайко на початку тижня вийшов на роботу і заявив, що дії Генеральної прокуратури України, яка у вересні порушила понад 30 кримінальних справ за фактами зловживань посадовими особами Південного узбережжя Криму, дестабілізували обстановку в регіоні.

Про це повідомила прес-служба Ялтинського міськвиконкому.

Мер Ялти Сергій Брайко на початку тижня вийшов на роботу і заявив, що дії Генеральної прокуратури України, яка у вересні порушила понад 30 кримінальних справ за фактами зловживань посадовими особами Південного узбережжя Криму, дестабілізували обстановку в регіоні.

Генпрокуратура підозрює Сергія Брайка у тому, що його дії завдали державі збитків на суму майже 1 млн. 800 тис. гривень. Кримінальні справи були також порушені проти мерів Алушти, Алупки, Симеїза і Партеніта і проти головного архітектора Ялти.

Після зміни керівництва Генеральної прокуратури більшість затриманих правоохоронцями чиновників вийшли на волю і приступили до виконання службових обов’язків.
XS
SM
MD
LG