Доступність посилання

ТОП новини

В Україні за останні роки значно збільшилася кількість випадків зараження СНІДом статевим шляхом та від матері до дитини


-- no author -- За офіційними даними, нині в Україні майже 400 тисяч ВІЛ-інфікованих, це близько 1% дорослого населення. Якщо СНІД поширюватиметься такими темпами і далі, то до 2010 року в Україні буде понад 1 мільйон хворих. Так вважають автори дослідження, яке проводили Український інститут соціальних досліджень та Британська Рада.

За даними Міністерства охорони здоров’я, за 9 місяців цього року в Україні зареєстровано понад 7 тисяч ВІЛ-інфікованих. Серед них наркоманів понад 3 тисячі і більше тисячі – діти, які заразилися СНІДом від матері. Решта - понад 2 тисяч - були інфіковані статевим шляхом.

За офіційними даними, нині в Україні майже 400 тисяч ВІЛ-інфікованих, це близько 1% дорослого населення. Якщо СНІД поширюватиметься такими темпами і далі, то до 2010 року в Україні буде понад 1 мільйон хворих. Так вважають автори дослідження, яке проводили Український інститут соціальних досліджень та Британська Рада.
XS
SM
MD
LG