Доступність посилання

ТОП новини

Славетний нiмецький футболiст Лотар Матеус торiк став тренером белградської команди “Партизан”. У четвер вiн одружився з дамою з високого сербського середовища. Белградська бульварна преса про цю подiю повiдомляє на перших сторінках.


Михайло Рамач Славетний нiмецький футболiст Лотар Матеус торiк став тренером белградської команди “Партизан”. У четвер вiн одружився з дамою з високого сербського середовища. Белградська бульварна преса про цю подiю повiдомляє на перших сторінках.

Белград, 28 листопада 2003 – “Партизан” колись був командою Збройних сил. Югославськi партизани свого часу воювали проти нiмцiв. Коли керiвники белградської команди пiдписали контракт з Матеусом, окремi вболiвальники це назвали блюзнiрством. Проте популярний нiмець через кiлька мiсяцiв став сербською зiркою.

В четвер Матеус пiдписав новий контракт з “Партизаном” та ще один документ: вiн взяв шлюб з сербською красунею Марiяною Костич. Панi – мати трьох дiтей. Її першим чоловiком був iталiйський бiзнесмен. Вiдтак вона одружилася з Мiодраґом Костичем, котрого називають сербським королем цукру. Вiн розбагатiв за часу влади Слободана Мiлошевича. Згодом вiн пiдтримав Мiлошевичевих опонентiв і став кумом Ненада Чанка, спiкера парламенту автономного краю Воєводини. Кум та iншi впливовi друзi допомогли йому купити три цукроварнi за дев’ять євро. Костичева компанiя минулого й на початку цього року експортувала до країн Європейського союзу кiлькасот тисяч тонн цукру, iмпортованого з тих же країн. Через це Брюссель до лютого наступного року припинив iмпорт цукру iз Сербiї. Пан Костич не хвилюється. Вiн каже, що це справа митників, а не чесних бiзнесменiв і патрiотiв.

А панi Костич, котра донедавна мешкала в Будапештi, тим часом в ексклюзивних столичних ресторанах не раз i не двiчi вечеряла iз королем футболу. Iдилiя завершилася шлюбом в елiтному клубi “Єлена”, власником якого є компанiя чотирьох братiв Карич, одна з найбагатших у Сербiї. До залу, де вiдбулася церемонія, пустили лише кореспондентiв нiмецької газети “Бунте”. Команда сербських папарацо залишилася перед дверима.

Матеус досi три рази женився. У нього також троє дiтей.

Там, де є хлiба для шістьох, буде й для сьомого, пишуть белградськi газети.

Щасливе подружжя має намiр повiнчатися i в церквi. У цьому планi нова панi Матеус здобула велику патрiотичну перемогу: пан Матеус, повiдомляють белградськi мас-медiа, вступить до сербської православної церкви.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG