Доступність посилання

ТОП новини

Держсекретар США Колін Павелл зустрівся сьогодні з виконувачкою обов’язків президента Грузії Ніно Бурджанадзе. Зустріч відбулася в кулуарах наради ОБСЄ в голландському місті Маастрихті


-- no author -- Виступаючи на засіданні, Павелл пообіцяв новому керівництву Грузії підтримку міжнародної спільноти: “Світове товариство має зробити все можливе, щоб підтримати Грузію і гарантувати її територіальну цілісність під час майбутніх виборів і після них. У жодному разі не можна підтримувати сепаратистів, які намагаються підірвати суверенітет Грузії”.

Виступаючи на засіданні, Павелл пообіцяв новому керівництву Грузії підтримку міжнародної спільноти: “Світове товариство має зробити все можливе, щоб підтримати Грузію і гарантувати її територіальну цілісність під час майбутніх виборів і після них. У жодному разі не можна підтримувати сепаратистів, які намагаються підірвати суверенітет Грузії”.

Сьогодні ж Організація з безпеки і співпраці у Європі вирішила надати Грузії понад 5 мільйонів євро для проведення президентських і парламентських виборів.
XS
SM
MD
LG