Доступність посилання

ТОП новини

На виборах до Державної думи Росії за партійними списками пройшли 4 партії: провладна партія “Єдина Росія”, Комуністична партія, Ліберально-демократична партія Володимира Жириновського та блок “Родіна”. Праві партії Росії: “Союз правих сил” і “Яблуко” не подолали 5-відсоткового бар’єру


-- no author -- Президент Росії Володимир Путін назвав минулі вибори іще одним кроком у зміцненні демократії в Росії: “Головний висновок, який ми маємо зробити сьогодні, - це іще один крок у зміцненні демократії у Російській Федерації”.

Президент Росії Володимир Путін назвав минулі вибори іще одним кроком у зміцненні демократії в Росії: “Головний висновок, який ми маємо зробити сьогодні, - це іще один крок у зміцненні демократії у Російській Федерації”.

Прес-служба українського Президента повідомила, що Леонід Кучма поки утримується від оцінки результатів виборів до Держдуми. “Росія –не Україна, робіть висновки далі самі,” - сказав Президент Кучма. Водночас у перебігу телефонної розмови з Володимиром Путіним, Леонід Кучма привітав російського президента з успішним завершенням виборів і перемогою на них “Єдиної Росії”.
XS
SM
MD
LG