Доступність посилання

ТОП новини

Тимчасовий президент Грузії Ніно Бурджанадзе виступила із критикою рішення Росії щодо послаблення візового режиму для мешканців Аджарії


-- no author -- Після повернення з Батумі, де вона проводила переговори з лідером автономного регіону Асланом Абашидзе, вона заявила: “Російським обов’язком було, щонайменше, повідомити грузинський уряд щодо цього і провести переговори з центральним урядом Грузії”.

Після повернення з Батумі, де вона проводила переговори з лідером автономного регіону Асланом Абашидзе, вона заявила: “Російським обов’язком було, щонайменше, повідомити грузинський уряд щодо цього і провести переговори з центральним урядом Грузії”.

За словами речниці аджарського уряду, у Батумі Ніно Бурджанадзе вела переговори про проведення президентських виборів, що намічені на 4 січня.

Тим часом із критикою дій Росії виступив і інший грузинський політик, основний кандидат на президентську посаду на виборах 4 січня, Михаїл Саакашвілі.

В ексклюзивному інтерв’ю, яке він дав Грузинській службі радіо “Свобода” грузинський лідер сказав:

“Росія відкрито принижує нас, відкрито демонструє:”Ви не країна, ви лише територія”. Росія намагається показати, що вона карає грузинський народ за те, що він вирішив змінити уряд, не запитавши про це Росію. Ми хочемо бути друзями з Росією, але шкода, що вони так поводяться”.

“Після 4 січня кожен у Москві побачить, що Грузія встане на ноги, вона стане справжньою державою, і Москва не зможе говорити з нами так, як вона говорила з нами за часів Шеваднадзе”, - заявив Михаїл Саакашвілі в інтерв''ю Грузинській службі радіо “Свобода”.
XS
SM
MD
LG