Доступність посилання

ТОП новини

Міністр закордонних справ Ізраїлю Сильван Шалом зустрівся у середу в Римі з міністром закордонних справ Палестинської автономії Набілем Шаатом


-- no author -- На прес-конференції, організованій після зустрічі, Шалом звинуватив Шаата у висуванні неприйнятних умов для проведення переговорів прем’єр-міністрів Ізраїлю та Палестинської автономії. Зокрема, палестинська сторона наполягає на обговоренні питання про будівництво Ізраїлем відгороджувальної стіни на Західному березі Йордану.

На прес-конференції, організованій після зустрічі, Шалом звинуватив Шаата у висуванні неприйнятних умов для проведення переговорів прем’єр-міністрів Ізраїлю та Палестинської автономії. Зокрема, палестинська сторона наполягає на обговоренні питання про будівництво Ізраїлем відгороджувальної стіни на Західному березі Йордану.

Учора в Женеві Сильван Шалом обговорив проблеми близькосхідного врегулювання з президентом Єгипту Хосні Мубараком. Після зустрічі Шалом заявив, що переговори Аріеля Шарона та Ахмеда Кореї можуть відбутися уже за декілька днів, якщо палестинці не висунуть додаткових умов.
XS
SM
MD
LG