Доступність посилання

ТОП новини

Світова організація торгівлі може запровадити санкції проти США у відповідь на рішення американської влади не допускати до відновлення Іраку компанії тих країн, які виступали проти воєнної операції


-- no author -- Представник Єврокомісії Рейо Кемппинен назвав дії Вашингтона «політичною помилкою». Сьогодні на брифінгу у Брюсселі він зазначив: «Ми також закликаємо адміністрацію США іще раз подумати про сумісність своїх рішень з вимогами Світової організації торгівлі, перед тим, як ці рішення бдуть реалізовані. Нам не потрібні нові суперечки з питань торгівлі або конфлікти в організації».

Представник Єврокомісії Рейо Кемппинен назвав дії Вашингтона «політичною помилкою». Сьогодні на брифінгу у Брюсселі він зазначив: «Ми також закликаємо адміністрацію США іще раз подумати про сумісність своїх рішень з вимогами Світової організації торгівлі, перед тим, як ці рішення бдуть реалізовані. Нам не потрібні нові суперечки з питань торгівлі або конфлікти в організації».

Він наголосив, що Єврокомісія перевірить, наскільки відповідають правилам Світової організації торгівлі всі 26 контрактів, які уклала тимчасова американська влада в Іраку з іноземними фірмами.
XS
SM
MD
LG