Доступність посилання

ТОП новини

У Львові відбулася церемонія вручення орденів “За інтелектуальну відвагу” 2003 року


-- no author -- Кавалерами орденів стали президент національного університету “Києво-Могилянська академія” В’ячеслав Брюховецький і режисер Роман Віктюк. Акцію організував культурологічний журнал “Ї”. Срібний орден “За інтелектуальну відвагу” В’ячеслав Брюховецький отримав за твердість у відродженні Києво-Могилянської академії, безкомпромісне утвердження європейськості українського народу, а Роман Віктюк – за плідний внесок у розвиток сучасного театру.

Кавалерами орденів стали президент національного університету “Києво-Могилянська академія” В’ячеслав Брюховецький і режисер Роман Віктюк. Акцію організував культурологічний журнал “Ї”. Срібний орден “За інтелектуальну відвагу” В’ячеслав Брюховецький отримав за твердість у відродженні Києво-Могилянської академії, безкомпромісне утвердження європейськості українського народу, а Роман Віктюк – за плідний внесок у розвиток сучасного театру.

Якою бачить межу року 2003-го В’ячеслав Брюховецький: “Я б хотів, щоб ця лінія була світла, як світла смужка в небі. Коли вона з’являється, то кажуть, що це на щастя. Я б хотів, щоб так було”.

Торік переможцями “Межі року” були політик Борис Тарасюк та мисткиня Емма Андієвська. Нагородження традиційно відбувається напередодні Різдва.
XS
SM
MD
LG