Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні о 14-й годині Кабінет Міністрів і фракції та групи, що входять до парламентської більшості, у присутності Президента України Леоніда Кучми підпишуть угоду про співпрацю на 2004-й рік


-- no author -- Про це повідомляють “Українські новини” із посиланням на джерело в Адміністрації Президента. За словами джерела, церемонія підписання відбудеться у селищі Пуща-Водиця в санаторії "Пуща-Озерна". При цьому Кабінет міністрів і більшість мають намір заявити про створення парламентсько-урядової коаліції.

Про це повідомляють “Українські новини” із посиланням на джерело в Адміністрації Президента. За словами джерела, церемонія підписання відбудеться у селищі Пуща-Водиця в санаторії "Пуща-Озерна". При цьому Кабінет міністрів і більшість мають намір заявити про створення парламентсько-урядової коаліції.

У грудні минулого року більшість Верховної Ради і коаліційний Кабмін, сформований цією більшістю, підписали угоду про співпрацю і взаємну відповідальність. Ініціатором підписання нової угоди виступив прем''єр-міністр Віктор Янукович, який вважає за необхідне зафіксувати зобов''язання Кабміну і парламентської більшості на 2004-й рік.

На даний час до більшості Верховної Ради входять близько 240 депутатів.
XS
SM
MD
LG