Доступність посилання

ТОП новини

Міська рада Симферополя ухвалила перелік урочистих заходів з нагоди 50-ї річниці від часу входження Криму до складу України


-- no author -- Заходи триватимуть від лютого до кінця 2004-го року. За повідомленням міського управління культури, їх розробляла спеціальна комісія, до складу якої входили представники міськради, історики і краєзнавці. Зокрема, у Симферополі планується провести міжнародну наукову конференцію, організувати виставки, лекторії, тематичні уроки в школах та інших навчальних закладах.

Заходи триватимуть від лютого до кінця 2004-го року.

За повідомленням міського управління культури, їх розробляла спеціальна комісія, до складу якої входили представники міськради, історики і краєзнавці. Зокрема, у Симферополі планується провести міжнародну наукову конференцію, організувати виставки, лекторії, тематичні уроки в школах та інших навчальних закладах.

У грудні минулого року Рада міністрів АРК розпорядилася підготувати урочисті заходи з нагоди цього ювілею. Указ Президії Верховної Ради СРСР «Про передачу Кримської області зі складу РРФСР до складу Української РСР» вийшов 19-го лютого 1954-го року.
XS
SM
MD
LG