Доступність посилання

ТОП новини

Лідер фракції “Наша Україна” Віктор Ющенко в інтерв’ю радіо “Свобода” висловив переконання, що тільки референдум може вирішити проблему, у який спосіб мають відбуватися вибори Президента. На цьому наполягає опозиція. З таким рішенням поки що не погоджується парламентська більшість


-- no author -- Ситуацію коментує Віктор Ющенко: “Постанова парламенту від 24 грудня повинна бути скасована, замість неї має бути запропонована постанова про вибори, яка б врахувала, що спосіб виборів буде встановлений через всенародний референдум. З цими поправками я можу сказати, це була б відповідь України, українського народу на ту проблему, як вона стоїть зараз по зміні влади. Це був би український варіант. На мій погляд, це найкращий варіант, це інтелектуальний варіант, це демократичний варіант, це чесний, кінець-кінців, варіант”.

Для голови Верховної Ради Володимира Литвина ця суперечність стала приводом не відкривати ранкове засідання парламенту 13 січня.

Ситуацію коментує Віктор Ющенко: “Постанова парламенту від 24 грудня повинна бути скасована, замість неї має бути запропонована постанова про вибори, яка б врахувала, що спосіб виборів буде встановлений через всенародний референдум. З цими поправками я можу сказати, це була б відповідь України, українського народу на ту проблему, як вона стоїть зараз по зміні влади. Це був би український варіант. На мій погляд, це найкращий варіант, це інтелектуальний варіант, це демократичний варіант, це чесний, кінець-кінців, варіант”.
XS
SM
MD
LG