Доступність посилання

ТОП новини

Лідери фракцій Верховної Ради вирішили не відкривати сьогодні засідання парламенту


-- no author -- Як повідомив перший заступник голови Верховної Ради Адам Мартинюк, на погоджувальній раді керівників депутатських фракцій і груп домовилися провести у середу засідання профільних комітетів, а в четвер, за його словами, можливо, засідання парламенту буде відкрите. Цього тижня завершується 4-та сесія Верховної Ради.

Як повідомив перший заступник голови Верховної Ради Адам Мартинюк, на погоджувальній раді керівників депутатських фракцій і груп домовилися провести у середу засідання профільних комітетів, а в четвер, за його словами, можливо, засідання парламенту буде відкрите. Цього тижня завершується 4-та сесія Верховної Ради.

Український парламент не може відновити роботу з грудня минулого року. Більшість Верховної Ради та опозиція ведуть консультації з розблокування роботи сесії. Опозиційні фракції виступають категорично проти скасування прямих президентських виборів в Україні. Блоки «Наша Україна», Юлії Тимошенко і Соціалістична партія не визнають результатів грудневого голосування у парламенті, коли більшість і комуністи попередньо ухвалили зміни до Конституції. А саме ці зміни передбачають обрання Президента в 2006 році у Верховній Раді.
XS
SM
MD
LG