Доступність посилання

ТОП новини

Голова українського парламенту Володимир Литвин достроково закрив 4-ту сесію Верховної Ради. Народні депутати так і не дійшли компромісу стосовно розблокування роботи парламенту


-- no author -- З кінця грудня минулого року опозиційні фракції "Нашої України", Юлії Тимошенко і соціалістів блокували роботу сесії: вони вважають незаконним голосування з проекту політреформи, що передбачає скасування всенародних президентських виборів.

З кінця грудня минулого року опозиційні фракції "Нашої України", Юлії Тимошенко і соціалістів блокували роботу сесії: вони вважають незаконним голосування з проекту політреформи, що передбачає скасування всенародних президентських виборів.

Опозиція вимагає проведення всенародного референдуму, який би визначив, у який спосіб мають відбуватися президентські вибори в Україні. Парламентська більшість вважає цілком правомірним попереднє ухвалення змін до Конституції. Народні обранці зберуться на 5-ту сесію парламенту 5 лютого.

А 26-го січня питання конституційної кризи в Україні розглядатиметься на сесії Парламентської асамблеї Ради Європи у Страсбурзі.
XS
SM
MD
LG