Доступність посилання

ТОП новини

В Анкарі почались консультації представників міністерств закордонних справ і військово-морських сил країн-учасниць Чорноморської групи військово-морської співпраці “Блексіфор”


-- no author -- Про це повідомила прес-служба українського флоту у Севастополі. Від українського флоту у консультаціях бере участь командир ескадри різнорідних сил контр-адмірал Ігор Тенюх, який командував з’єднанням “Блексіфор” у 2002-му році.

Про це повідомила прес-служба українського флоту у Севастополі. Від українського флоту у консультаціях бере участь командир ескадри різнорідних сил контр-адмірал Ігор Тенюх, який командував з’єднанням “Блексіфор” у 2002-му році.

Сторони підсумовують результати трирічного функціонування з’єднання та обговорюють подальші його перспективи і завдання. Зокрема, дипломати і військові моряки дискутують з приводу потенційних місій “Блексіфор” та обмінюються поглядами на політичний і стратегічний розвиток Чорноморського регіону, повідомляє прес-служба українського флоту.

Спільна Чорноморська група військово-морської співпраці “Блексіфор” була створена у квітні 2001-го року переважно для гуманітарних цілей.
XS
SM
MD
LG