Доступність посилання

ТОП новини

127 членів Кримської республіканської організації Соціал-демократичної партії України (об’єднаної) запропонували керівництву партії розглянути можливість підтримки лідера “Нашої України” Віктора Ющенка на президентських виборах


-- no author -- У листі до голови СДПУ(о) Віктора Медведчука і секретаря Кримського рескому Юхима Фікса, поширеному журналістською групою «Кримпартінформ», його автори також вимагають поновити в партії активістів-есдеків Віктора Невірка та Едуарда Алібутаєва, виключених раніше за симпатії до лідера блоку «Наша Україна».

У листі до голови СДПУ(о) Віктора Медведчука і секретаря Кримського рескому Юхима Фікса, поширеному журналістською групою «Кримпартінформ», його автори також вимагають поновити в партії активістів-есдеків Віктора Невірка та Едуарда Алібутаєва, виключених раніше за симпатії до лідера блоку «Наша Україна».

На думку авторів, «позиція члена партії з будь-якого політичного питання, щодо якого ще немає рішення з’їзду, не може бути підставою для переслідування партійним керівництвом». Члени Кримської організації СДПУ(о) також вважають, що пропозиції Невірка та Алібутаєва про співпрацю з Віктором Ющенком «заслуговують уважного розгляду».
XS
SM
MD
LG