Доступність посилання

ТОП новини

Грецька влада затримала моряка - громадянина України за перевезення нелегальних мігрантів судном "Рекс". Затримані також 5 громадян Грузії - членів екіпажу


-- no author -- Про це повідомив керівник прес-служби МЗС України Маркіян Лубківський. Щодо обвинувачень, які висунуті членам екіпажу, він сказав: “Капітанові, громадянину Грузії, висунуте обвинувачення в порушенні статті "В''їзд і перебування іноземців на грецькій території", відповідно до якого нелегальне перевезення іноземців, які не мають дозволу на в’їзд у Грецію, карається тюремним ув''язненням від 2 років за кожного нелегального мігранта.

Про це повідомив керівник прес-служби МЗС України Маркіян Лубківський. Щодо обвинувачень, які висунуті членам екіпажу, він сказав: “Капітанові, громадянину Грузії, висунуте обвинувачення в порушенні статті "В''їзд і перебування іноземців на грецькій території", відповідно до якого нелегальне перевезення іноземців, які не мають дозволу на в’їзд у Грецію, карається тюремним ув''язненням від 2 років за кожного нелегального мігранта.

Екіпажу судна, в тому числі й українцеві, висунуте обвинувачення у співучасті в скоєнні злочину, за яке відповідно до ст. 46 Кримінального кодексу Греції, передбачене аналогічне покарання».
XS
SM
MD
LG