Доступність посилання

ТОП новини

Відставка з посади голови Державного комітету підприємництва Інни Богословської не є достатнім приводом для критики дій уряду


-- no author -- 19-го січня голова Державного комітету України з питань регуляторної політики і підприємництва І. Богословська подала заяву про свою відставку. Серед причин відставки вона назвала неефективність системи виконавчої влади в Україні.

Про це заявив сьогодні журналістам віце-прем''єр-міністр України Дмитро Табачник.

На думку віце-прем''єра, в уряді створений достатній рівень для коаліційної конструктивної роботи і обговорення гострих питань. Стосовно критики, яка прозвучала з боку І.Богословської на адресу уряду, Дмитро Табачник зазначив, що більшість цих емоційних звинувачень виглядає "поверхово і безпідставно".

19-го січня голова Державного комітету України з питань регуляторної політики і підприємництва І. Богословська подала заяву про свою відставку. Серед причин відставки вона назвала неефективність системи виконавчої влади в Україні.

На думку І.Богословської, потворна система призводить до постійних інституційних помилок і не дозволяє виробити необхідну стратегію і тактику. Потворна система породжує потворні явища, до яких належить, зокрема, і "азарівщина", зазначила Інна Богословська.
XS
SM
MD
LG