Доступність посилання

ТОП новини

У Львові понад 3 тисячі людей зібралися сьогодні на віче з нагоди Дня Соборності України. Мітинг біля пам’ятника Тарасу Шевченку організували представники опозиції


-- no author -- Мітинг проходив під гаслом «Геть від Москви!» і розпочався Гімном України. Хоча від часу об’єднання ЗУНР та УНР минуло 85 років, але нині Україна не є самостійною і незалежною від Росії, зазначив у своєму виступі парламентарій Петро Олійник: «Сьогодні, на превеликий жаль, українська держава стає авторитарною і тоталітарною».

Мітинг проходив під гаслом «Геть від Москви!» і розпочався Гімном України. Хоча від часу об’єднання ЗУНР та УНР минуло 85 років, але нині Україна не є самостійною і незалежною від Росії, зазначив у своєму виступі парламентарій Петро Олійник: «Сьогодні, на превеликий жаль, українська держава стає авторитарною і тоталітарною».

Політики закликали людей боротися проти конституційної реформи і вийти на вулиці, якщо у цьому буде потреба. Святкування Дня Соборності України завершилося урочистою академією у Львівській опері, яку організувала вже місцева влада.
XS
SM
MD
LG