Доступність посилання

ТОП новини

Міністерство закордонних справ України занепокоєне рішенням Парламентської асамблеї Ради Європи розглянути 29-го січня питання конституційної кризи в Україні


-- no author -- Про це на брифінгу повідомив сьогодні речник МЗС Маркіян Лубківський: “Особливе занепокоєння викликає той факт, що питання конституційної реформи, яке є внутрішнім питанням України, розглядатиметься під упередженим формулюванням “конституційна криза”. Прикро, що не були враховані ті роз”яснення, які надала українська сторона під час нещодавнього візиту в Україну представників ПАРЄ”.

Про це на брифінгу повідомив сьогодні речник МЗС Маркіян Лубківський: “Особливе занепокоєння викликає той факт, що питання конституційної реформи, яке є внутрішнім питанням України, розглядатиметься під упередженим формулюванням “конституційна криза”. Прикро, що не були враховані ті роз”яснення, які надала українська сторона під час нещодавнього візиту в Україну представників ПАРЄ”.

Співдоповідачі ПАРЄ Ханне Северинсен і Рената Вольвенд, перебуваючи минулого тижня у Києві, заявили про недоречність запровадження змін до Конституції України напередодні президентських виборів у державі.
XS
SM
MD
LG