Доступність посилання

ТОП новини

Перший віце-прем’єр України Микола Азаров назвав доносом заяву про відставку Інни Богословської з посади голови Держкомітету з питань регуляторної політики і підприємництва


-- no author -- Інна Богословська була звільнена з посади керівника Держкомпідприємництва 22 січня після своєї заяви про відставку. Однією з причин такого кроку вона назвала нездоланні протиріччя з ідеологією роботи першого віце-прем’єра, міністра фінансів Миколи Азарова, який відповідає за економічний блок уряду.

Сьогодні на прес-конференції Азаров зазначив, що з перших днів роботи Богословської він жорстко вимагав від неї подати в стислий термін пропозиції щодо спрощення реєстрації підприємців, а також вирішення проблеми відведення землі під інвестиційні проекти. Інна Богословська була звільнена з посади керівника Держкомпідприємництва 22 січня після своєї заяви про відставку.

Однією з причин такого кроку вона назвала нездоланні протиріччя з ідеологією роботи першого віце-прем’єра, міністра фінансів Миколи Азарова, який відповідає за економічний блок уряду.
XS
SM
MD
LG