Доступність посилання

ТОП новини

Мешканці містечка Партеніта, що на Південному узбережжі Криму достроково припинили повноваження голови селищної Ради Партеніта


-- no author -- За результатами місцевого референдуму, який відбувся 1-го лютого, за дострокове припинення повноважень голови селищної Ради Костянтина Попандопула проголосували понад 85% місцевих мешканців, які прийшли до виборчих дільниць. Комісія визнала референдум таким, що відбувся.

За повідомленням прес-служби кримського уряду, це прецедент для автономної республіки.

За результатами місцевого референдуму, який відбувся 1-го лютого, за дострокове припинення повноважень голови селищної Ради Костянтина Попандопула проголосували понад 85% місцевих мешканців, які прийшли до виборчих дільниць. Комісія визнала референдум таким, що відбувся.

Проти Костянтина Попандопула Генеральна прокуратура України торік порушила кримінальну справу за підозрою у незаконному продажу і здачі в оренду земельних ділянок. Зараз розслідування триває. Водночас селищна рада має призначити нові вибори голови. Це перший подібний випадок проведення місцевого референдуму в Криму.
XS
SM
MD
LG