Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі з будинків у центрі міста терміново евакуйовані понад 200 осіб


-- no author -- Як повідомили у міському управлінні Міністерства з надзвичайних ситуацій, від вибуху в одному з будинків при спробі розібрати німецьку авіаційну міну загинули дві особи, ще одна отримала важке поранення.

Як повідомили у міському управлінні Міністерства з надзвичайних ситуацій, від вибуху в одному з будинків при спробі розібрати німецьку авіаційну міну загинули дві особи, ще одна отримала важке поранення.

Бомбу, що вміщає близько тонни вибухівки в тротиловому еквіваленті, 26 січня підняла з дна моря фірма "Кальчук", яка займалася видобуванням металу, і саме її робітники намагалися розібрати невідомий предмет. Зараз на місці вибуху працюють сапери з МНС України, українського і російського флотів, які кажуть, що вивозити міну за місто небезпечно, оскільки спрацювали тільки дві пастки із 6. Поки що місцеві фахівці не мають даних про секретний механізм вибухового пристрою. Район, де перебуває міна, оточений правоохоронцями. Створений міський штаб з ліквідації надзвичайної ситуації.
XS
SM
MD
LG